Az idei évben még az időjárás is támogatta a növendékeink számára rendezett gyermeknapot. Gyönyörű napsütéses reggelen indultak útnak a csoportok csapatai az iskola által szervezett akadályokkal teli feladatpályákra. Az ügyességi és néhány elgondolkodtató feladatok elvégzése után a délután folyamán futballmérkőzésekre került sor, ahol nem csak növendékeink, hanem nevelőink is csapat formájában vettek részt a játékban.

 

A növendékek és nevelőik is jól érezték magukat. Varga Viktória nevelő, egyben szervező gondoskodott a nap tökéletességéről, és ebben pedagógus kollégák is segítették közreműködésükkel a gyermeknap lebonyolítását.

A nap folyamán Dobri Noémi titkárságvezető szervezésének köszönhetően a Kanizsai Lovasklub Sportegyesület közreműködésével volt lehetősége a növendékeknek nyeregbe pattanni, és megmutatni tehetségüket a lovaglás terén.
A növendékek nagyon örültek ennek a lehetőségnek és sokan kihasználták, elmondásuk szerint egy örök élménnyel lettek gazdagabbak. A nap végezetével sor került az eredmények ki hirdetésére, az oklevelek és nyeremények kiosztására.

 

 

Javítóintézet a dunántúlon

Célja: az előzetes letartóztatás és javítóintézeti nevelés végrehajtását az ellátáshoz való egyenlő esélyű hozzáférés elvének megfelelve egyaránt biztosító intézmény kialakítása a Dunántúlon a bűnelkövetéssel vádolt fiatalkorú érdekében a szocializációt és reszocializációt, a társadalmi reintegrációt és a munkaerő-piaci integrációt elősegíteni képes személyi, környezeti és tárgyi feltételek biztosítása